Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Particulier Particulier Particulier Particulier Particulier
Particulier
  • € 2.500,00
  • 3
  • 50 km
  • Occasion
  • Nee
  • 6820 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Deze scootmobiel wordt u aangeboden door een particulier, die gehandicapt is, en er altijd met plezier op gereden heeft.
De Revatak behoort tot het segment top scootmobielen en staatbekend om zijn ongekende vering en wegligging, wendbaarheid, lichte besturing, grote actieradius 50-70 km (afhankelijk van de buitentemperatuur). Overzichtelijk bedieningspaneel met geavanceerd verlicht display met vermelding van temperatuur, kilometerteller en weergave accucapaciteit. Comfortabele, draaibare stoel met dieptevering. Royale been-en voetruimte en uitermate geschikt voor mensen met oa.reuma en rugklachten.
Al met al een uitermate comfortabele scootmobiel.

De 97Ah accu's (grote actieradius)dateren van december 2012, de printplaat van het display is vernieuwd, de richtingaanwijzers zijn vervangen door drukknoppen aan de binnenuiteinden van het stuur, er zijn transport bevestigingsogen gemonteerd, het contactslot en het oplaadcontactpunt in stuur zijn vernieuwd. Er zijn twee achteruitkijkspiegels. De vering is een combinate van de comfort en active uitvoering.
Snelle oplader 12 Ah, 1,5 jaar oud.

De scootmobiel is met dit alles zeer up to date en nog comfortabeler.