Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo model

Particulier Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo modelParticulier Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo modelParticulier Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo modelParticulier Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo modelParticulier Sterling Sapphire 2 Als nieuw, demo model
 • € 1.390,00
 • 4
 • 30 km
 • 7 km/u
 • Occasion
 • 398 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Als nieuwe Sterling Sapphire 2  scootmobiel. 
Deze scootmobiel heeft nog geen 5 km gereden en is dus als nieuw.

Belastbaar tot : 150kg.

Kleur : Gray Metallic

Verlichting : Led

Compleet met accu lader en handleiding.

Scootmobiel is demontabel waardoor deze eenvoudig is mee te nemen in de auto.

Beschrijving

Uniek! de Sterling Sapphire

De Sterling Sapphire is een comfortabele en stabiele opvouwbare scootm0biel. Perfect om buiten mee te rijden. De Sterling Sapphire kenmerkt zich door het hoge gebruikers gewicht van 150 kilo, de perfecte scootmobiel voor grote of zware mensen. Door het slimme ontwerp van de treeplank heeft deze scootmobiel meer beenruimte dan vergelijkbare modellen. De LED verlichting zorgt voor zichtbaarheid op de de weg. Het remlicht aan de achterzijde van de scootmobiel geeft duidelijk aan wanneer u de gashendel loslaat. Het stuur is verstelbaar naar voren en achteren doormiddel van een gasveer in de stuurkolom.  De scootmobiel is voorzien van luchtbanden voor extra rij-comfort. Al deze eigenschappen samen vind u niet op enig ander opvouwbare scootmobiel.

De Sterling Sapphire is demontabel in 6 delen waardoor deze in bijna iedere auto te vervoeren is. Demontage van de scootmobiel doet u zonder gebruik van gereedschap. De accu splitst zich in tweeën om het gewicht van de accupakket te halveren. Wat overblijft is de stoel, motor, mand en het voorste gedeelte. Het zwaarte onderdeel is voorste gedeelte, dit heeft een gewicht van 22,5 kilo. U tilt het motor gedeelte op met de 2 handvatten aan de achterzijde.

Het bedieningspaneel is eenvoudig en overzichtelijk te noemen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, snelheid regelaar, laadplug, contactslot en schakelaars voor verlichtingen en claxon. Belangrijk is om te weten dat het laden van de Sterling Sapphire gaat via het bedieningspaneel. De gasbediening gaat middels de bekende wig/wag hendel, dit betekend dat de scootmobiel zowel met links als rechts te bedienen is.

De zitting van de Sterling Sapphire 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar 50 – 62 cm. De armleuningen  zijn in breedte verstelbaar en voorzien van reflectoren aan de zijkant wat de veiligheid vergroot.

De Sterling Sapphire is een opvouwbare scootmobiel die een breed publiek aanspreekt doorzijn unieke specificaties en groot rij comfort!