Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Goedwerkende Galaxy plus 4

  • € 600,00
  • 4
  • 45 km
  • 15 km/u
  • Occasion
  • 244 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Wij kunnen evt bezorgen !!!

Deze extra goed geveerde langeafstands scootmobiel Galaxy Plus 4 wieler van het merk Excel van Os in de kleur Kite Blue oftewel licht blauw.
Excel heeft deze scootmobiel weer naar de top gebracht. De Excel Galaxy 4 is een nieuwe moderne scootmobiel die ontworpen is na jaren van terugkoppeling van gebruikers. Excel stelt hoge eisen aan haar scootmobielen en zoekt altijd verbeteringen.
De Excel Galaxy Plus 4 is een gemaakt met hoge eisen op het gebied van medisch comfort, zo heeft hij goede vering, veiligheid en duurzaamheid.
Excel heeft de verhouding tussen betrouwbare technologie, materiaalkeuze en vormgeving tot een nieuw niveau gebracht met deze scootmobiel. De scootmobiel is standaard uitgevoerd met een hoek instelbaar stuur, traploze instelmogelijkheid vanaf het stuur en een gebruiksvriendelijk dashboard.
De Galaxy Plus 4 heeft een afneembare mand aan de voorzijde, antislip wielen aan de achterzijde en onafhankelijk instelbare vering op de voor en achter wielen voor een comfortabele rit. De Galaxy Plus 4 heeft ook een diefstal preventie doormiddel van een contactsleutel zodat alleen u de scootmobiel kan starten. Voor mensen met rugklachten is deze scootmobiel ideaal vanwege zijn comfortabele rij eigenschappen, verstelbare stoel, hoofdsteun en makkelijke instap. Ook de stoel van de Galaxy Plus 4 is voorzien van vering.
Waarom u voor de Galaxy Plus 4 kiest:

Een fluisterstille motor

Dubbel geveerd

Modern dashboard met veel mogelijkheden

Verstelbare stoel

Ideaal voor mensen met rugklachten