Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Vermeiren Mercurius 4 LTD Oranje

Particulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD Oranje
Particulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD OranjeParticulier Vermeiren Mercurius 4 LTD Oranje
  • € 1.000,00
  • 4
  • 54 km
  • 16 km/u
  • Occasion
  • 390 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Wat krijgt u in ieder geval naast een hele fijne scootmobiel:

- De scootmobiel is in 2021 voorzien van 2 Nieuwe voorbanden en splinternieuwe accu's waarna er nog amper mee is gereden.
- Laatste onderhoudsbeurt in Augustus 2021. De accu's zijn op de juiste manier onderhouden.
- Voorzien van dubbele stokhouder / houder voor krukken.
- Regenhoes voor de zitting en rugleuning
- Regenhoes voor gehele scootmobiel
- Slot
- Rugleuningtas / Rugtas
- Boodschappenmandje voorop
- Manuele rem

De originele handleiding voor de scootmobiel is aanwezig evenals de lader voor de accu's.

En dan nu meer informatie over de scootmobiel zelf. De scootmobiel is geproduceerd in 2017 en beschikt over zeer prettige rijeigenschappen. Hij valt door zijn kleur makkelijk en snel op in het verkeer, is door zijn vier wielen erg stabiel en heeft een relatief kleine draaicirkel. hij is voorzien van twee achteruitkijkspiegels en een zeer comfortabele, deels verstelbare stoel welke tevens kan worden gedraaid om in- en uitstappen makkelijker te maken. De scootmobiel biedt ruim voldoende beenruimte vergeleken met andere modellen waardoor de voeten zowel voor de stoel als boven de wielen kunnen worden geplaatst (zie foto's). Met de voeten voor de stoel is er nog meer dan genoeg ruimte over om een grote shoppertas tussen de voeten te plaatsen voor boodschappen. 

Wat kan er zoal aangepast worden:
- Positie van de stuurkolom
- Diepte van de zitting
- Zithoogte
- Hoogte van de armsteun
- Diepte van de armsteun
- Zitting kan gedraaid worden

De scootmobiel heeft een digitaal display en een aantal knoppen waarmee o.a. de snelheid kan worden begrensd indien gewenst. Hierdoor schiet de scootmobiel niet ineens vooruit als de gashendel wordt ingeknepen terwijl men ergens langzaam wenst te rijden. Wel zo veilig.

Lengte: 144 cm
Breedte: 68 cm
Hoogte: 136 cm
Hoogte voetplaat: 15,5 cm (de instaphoogte)
Minimale draaicirkel: 374 cm

Indien nodig kan de scootmobiel deels worden verkleind om meegenomen te kunnen worden (let op: dit is geen opvouwbare scootmobiel. Dit om verwarring te voorkomen)

De scootmobiel heeft gebruikssporen (zie hiervoor detailfoto's) maar deze hebben geen invloed op de rijprestaties. De km-stand van de scootmobiel is 2341. 

Voor aanvullende documentatie (waaronder een digitale handleiding) kunt u altijd kijken op: https://www.vermeiren.co.nl/ De nieuwe versie wijkt op een paar kleine punten af, maar dan heeft u in ieder geval nog meer informatie