Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.

Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.
Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.Particulier scootmobiel Pride GoGo LX 4wielen voor en achter vering.
  • € 995,00
  • 4
  • 17 km
  • 6 km/u
  • Occasion
  • 315 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

comfortabele en stabielen 4 wiels scootmobiel die rondom geveerd is door 4 (gele veren zie foto).maakt een langere rit ,buitenrit mogelijk. Door zijn groot accu pakket van een accu is dit mogelijk en ook bij koudere temperaturen. Deze zeer makelijk te demoteren scootmobiel in 4 grote delen past in een begageruimte van een opel Corsa zie foto.scoot mobiel is voor zien van verlichting voor. Accu lader 24V 2.0 A en een maximale belasting van 136 Kg Extras aan scootmobiel aan gebracht. Achteruitkijkspiegel (25 €) Dubbele Krukkenhouser (90 €) Fixatie ogen Voor vervoer in TaxiBus(70 €) Zwaarder accupaket een cell Accu 17Ah (100 €) Accu is ondergarantie nog ver vangen (januari 2019)