Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Quingo Classic

Particulier Quingo ClassicParticulier Quingo ClassicParticulier Quingo Classic
  • € 900,00
  • 5
  • 28 km
  • 6 km/u
  • Occasion
  • 841 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Quingo Classic scootmobiel in zeer geode staat, juli 2019 voorzien van nieuwe banden en accu’s en daarna zeer weinig mee gereden(rekening aanwezig).


Quingo staat bekend om zijn uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. Dit is ideaal bij rijden binnenshuis en in winkels. Door het 5-wiel systeem kan de Quingo niet omvallen.
De maximale snelheid van de Quingo Classic is 6,4  km/u. Dat is loopsnelheid en ideaal voor mensen die niet zo hard durven of mogen rijden en bij gebruik uitsluitend in een tehuis. Je mag met deze snelheid ook gewoon op het trottoir blijven rijden..
De stoel is volledig verstelbaar en draaibaar zodat op- en afstappen heel gemakkelijk is.
De scootmobiel staat in Bilthoven en kan daar na telefonische afspraak bekeken en uitgeprobeerd worden. Tel. 06-54230225

Vraagprijs € 900,--

Technische gegevens:
· Maximale snelheid 6,4 km/uur
· Maximale afstand 28 km
· Draaicirckel 107 cm
· Draagvermogen 159 kg
· Maximale stoephoogte 7,5 cm
· Maximale helling 12
· Elektrische motor 250 watt
· Accu vermogen 2x35 Ah
· Hoogte (zonder stoel of ingeklapt) 62 cm
· Zithoogte (vanaf de voetenplaat) 45 - 55 cm (instelbaar)
· Zithoogte (vanaf de grond) 60 - 70 cm (instelbaar)
· Beenruimte (van heup tot voetsteun) 75 - 90 cm (instelbaar)
· Voetruimte 51 - 58 cm (instelbaar)
· Stoel breedte 44 cm

Veiligheid: Met de Quingo 5-wiel scootmobiel modellen is omvallen met uw scootmobiel verleden tijd. De Quingo scootmobiel presteert uitmuntend bij verkeerssituaties waar andere scootmobielen mogelijk om kunnen vallen. De Quingo scootmobiel is namelijk uitvoerig getest op veiligheid bij stoepjes en scherpe bochten, en kwam telkens als beste uit de bus. Comfort: De Quingo scootmobiel staat bekend om zijn ongeëvenaarde zitcomfort. Door de volledig verstelbare stoel- en voetsteunen is de scootmobiel ideaal voor mensen van elke lengte.Wendbaarheid: De 5-wiel Quingo scootmobiel heeft een zeer korte draaicirkel. Dit is ideaal voor gebruik van de scootmobiel in kleine ruimtes als winkels, zorgtehuizen en supermarkten. Het unieke van de Quingo scootmobiel is, dat de korte draaicirkel niet ten koste gaat van de stabiliteit dankzij de Quintell technologie.