Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130

Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130
Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130Particulier SCOOTMOBIEL VICTORY PRIDE XL 130
  • € 750,00
  • 4
  • 15 km/u
  • Occasion
  • 204 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

De scootmobiel Victory XL130 biedt de gebruiker een tijdloos en aansprekend design, de modernste uitvoering en toch een eenvoudige bediening. De scootmobiel Victory XL130 is rondom geveerd en voor zelfs voorzien van schijfremmen. De scootmobiel Victory XL130 is een stabiele scootmobiel met goede rijeigenschappen en bijzonder veilig. Deze scootmobiel is de ideale scootmobiel om er een dagje opuit te trekken.De Victory XL 130 is krachtig en robuust, en door zijn veelzijdigheid zeer geschikt voor de ervaren en/of veeleisende scootmobiel berijder! 

 

 

Het zitcomfort van de Pride Victory XL130 is groots te noemen. Naar wens kunt u de hoogte en diepte verstellen. De rugleuning en de armleggers zijn eveneens verstelbaar. Aan de achterzijde van de stoel bevindt zich een opbergvak. De mand aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor een aantal boodschappen en is eenvoudig af te nemen. De stuurkolom is met een knijphendel naar voren te halen om een ontspannen zit positie te creren of naar voren te doen om ruimte te creren voor de het in en uit stappen. Compleet met oplader en instructie boekje. Bezorging eventueel mogelijk na overleg.