Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Demontabele lichtgewicht 4 wiel scootmobiel - SupaScoota

Particulier Demontabele lichtgewicht 4 wiel scootmobiel - SupaScootaParticulier Demontabele lichtgewicht 4 wiel scootmobiel - SupaScoota
  • € 2.000,00
  • 4
  • 18 km
  • 9 km/u
  • Occasion
  • 166 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Deze scootmobiel is nooit gebruikt. Kort na de aanschaf, vanwege moeilijk wandelen en staan, ging het zo goed vooruit dat de scootmobiel niet nodig bleek te zijn. Hij kan nu definitief weg.

Hij kan eenvoudig uit elkaar gehaald worden en past gemakkelijk in de kofferbak van de auto.

Dit exemplaar is inclusief lader en mandje en heeft extra een sportief zadel (zie foto)

 

Tekst van de fabrikant:

SupaScoota

De SupaScoota is de nieuwe generatie scootmobiel. Geen overbodige schadegevoelige plastic kappen, maar een robuuste scootmobiel met een stoer uiterlijk. Het stuur is in hoogte verstelbaar waardoor een opgevouwen houding verleden tijd is. Door de dubbele vering in de stoel en luchtbanden is de demping uitstekend. Bovendien kan het stuur zowel links als rechts uitwijken, waardoor u op schuine vlakken zoals de stoep, niet hoeft te corrigeren met sturen. Daarnaast zit er om extra veiligheid te genereren een automatische snelheidsbegrenzer op de SupaScoota zodat u met gepaste snelheid door de bochten rijdt. De aandrijving met 2 motoren zoals op een rolstoel zorgt ook nog eens voor een heel kleine draaicirkel. Kortom een stoere comfortabele en veilige scootmobiel waarin u gezien mag worden.

Max gewicht gebruiker 125 kg
Totaal gewicht 22,3 kg
Zwaarste onderdeel 11,4 kg
Accu Li-Ion 24V 15Ah 4 kg
Max snelheid 9 km/h
Actieradius 18 km

De SupaScoota is een elektrische mobiliteitshulpmiddel met een sportieve uitstraling. De Supascoota is een Australische design en wordt gefabriceerd in Taiwan. In slechts enkele secondes is hij uit elkaar gehaald in verschillende onderdelen (accu, zitting en frame) en klaar om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De SupaScoota heeft een waanzinnige zitting met vering en zowel voor- als achter luchtbanden. Dit samen resulteert in een zeer stabiele en comfortabele zitting. Hiermee kunt u er weer op uit, waar u maar wilt.