Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Te koop, gogo traveller elite sport. Opvouwbaar/demontabel

  • € 569,00
  • 4
  • 16 km
  • 7 km/u
  • Occasion
  • 705 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Te koop,

In absolute nieuwstaat verkerende opvouwbare GoGo elite traveller SPORT! Zeer nette scootmobiel met goede geteste! originele AGM 12v/12ah accus. De scootmobiel kan eventueel ook met groot accupakket verkocht worden voor 75 euro meerprijs, dit accupakket is voorzien van 2 nieuwe originele AGM gel accus in 12v/18ah.

Mooie complete scootmobiel. Comfortale stoel. Armleuningen, deze kunnen in breedte versteld worden. Mandje voorop en klein bergvakje bij de voeten. Voorzien van originele sleutels, een originele lader en originele documentatie!. Voorzien van een vrijloop welke lekker soepel duwt.

De scootmobiel is in een aantal delen te scheiden ( zoals te zien op de foto) de delen zijn allemaal goed alleen te tillen qua gewicht. De scootmobiel past in vrijwel elke kleine auto. Is de auto wat ruimer kan deze er zelfs in als alleen de stoel eraf gehaald wordt en het stuur plat gedaan wordt. Deze is te vergrendelen zodat de scootmobiel gemakkelijk te tillen is.

Voorzien van massieve banden welke nooit lek kunnen gaan. Ondanks deze banden bied de scootmobiel toch het nodige comfort.

Actieradius met klein accupakket 15/20 km, en met groot accupakket 25-30km. Max snelheid 7km/u. Max gebruikersgewicht 136kg!

In bijzonder nette staat, deze scootmobiel is custom professioneel gespoten in een luxe metallic zwarte kleur! Er is geen 2e in deze kleur te vinden.

Kan ook met groot accupakket gekocht worden tegen meerprijs.

 

foto’s volgen zsm