Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Freerider ascot 4 opvouwbare scootmobiel

Particulier Freerider ascot 4 opvouwbare scootmobielParticulier Freerider ascot 4 opvouwbare scootmobielParticulier Freerider ascot 4 opvouwbare scootmobiel
  • € 440,00
  • 4
  • 18 km
  • 7 km/u
  • Occasion
  • Nee
  • 1986 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Zoals de titel al zegt bied ik hier een tweedehands Freerider ascot 4 aan.

Wat over de Freerider Ascot 4:

Dit is een makkelijk opvouwbare scootmobiel waardoor het dus mee te nemen is in onderandere te auto. De scootmobiel kan zelfs in 5 delen uit elkaar gehaald worden zodat het zelfs makkelijk in de kleinere auto's past. Voordeel van dit type opvouwbare scootmobiel is dat deze 4 wielen heeft, wat erg helpt met de stabiliteit. Hier hebben de 3 wiels modellen vaak problemen mee.

De conditie:

Sinds 2009 is deze scootmobiel een enkele keer gebruikt. Vandaar dat ik het ook verkoop. De scootmobiel heeft vooral binnen in een schuurtje gestaan deze tijd. Er is in de tijd dat de scootmobiel hier heeft gestaan wel aandacht besteed aan het onderhoud hiervan, onderandere door te zorgen dat de accu nooit onlaad is geweest (hierdoor gaat de accu veel langer mee). Het onderstel is goed verzorgd en ziet er zo goed als nieuw uit. Enkele roestplekjes op de buitenste schroeven. 

Alle bewegende onderdelen zijn gesmeerd gebleven en zien er hierdoor nog prima uit en alles werkt.

Gegevens

Draaggewicht: 120 kg
Snelheid (onder ideale omstandigheden): 7 km/u
Bereik (onder ideale omstandigheden) : 18 km
Betaalde prijs: 1183 €
Alles wat ik gekregen heb bij deze scootmobiel is er nog en krijg je erbij als je de scootmobiel koopt, denk aan gebruikershandleiding bon etc.

 

Als er vragen zijn hoor ik ze graag. Natuurlijk is het mogelijk om eerst even te komen kijken naar de scootmobiel voor de koop. Hierover graag een mail.

Met vriendelijke groet,

Bart