Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Pride 130 XL met garantie

Bedrijf Pride 130 XL met garantie
  • € 1.500,00
  • 4
  • 50 km
  • 15 km/u
  • Occasion
  • Ja
  • 5746 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

De snelle en sportieve Pride XL130 met een snelheid van 15 km/u . Bel voor info 085-7608820

De scootmobiel Victory XL130 biedt de gebruiker een tijdloos en aansprekend  design, de modernste uitvoering en toch een eenvoudige bediening. De scootmobiel Victory XL130 is rondom geveerd en voor zelfs voorzien van schijfremmen. De scootmobiel Victory XL130 is een stabiele scootmobiel met goede rijeigenschappen en bijzonder veilig. Deze scootmobiel is de ideale scootmobiel om er een dagje opuit te trekken.De Victory XL 130 is krachtig en robuust, en door zijn veelzijdigheid zeer geschikt voor de ervaren en/of veeleisende scootmobiel berijder! 

Het zitcomfort van de Pride Victory XL130 is groots te noemen. Naar wens kunt u de hoogte en diepte verstellen. De rugleuning en de armleggers zijn eveneens verstelbaar. Aan de achterzijde van de stoel bevindt zich een opbergvak. De mand aan de voorzijde biedt voldoende ruimte voor een aantal boodschappen en is eenvoudig af te nemen. De stuurkolom is met een knijphendel naar voren te halen om een ontspannen zit positie te creëren of naar voren te doen om ruimte te creëren voor de het in en uit stappen

ScootmobielDiscount heeft een uitgebreid assortiment van nieuw en jong gebruikte scootmobielen met laagste prijsgarantie.

Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen. U heeft al een scootmobielvanaf € 295,00.

Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraakvoor een demonstratie bij u thuis. Onze klantenservice is bereikbaar op 085-7608820

Ook bij aanschaf van een gebruikte scootmobiel is betrouwbaarheid en veiligheidvan groot belang. Al onze scootmobielen hebben voor aflevering een grondigeinspectie- en onderhoudsbeurt gekregen. ScootmobielDiscount geeft dan ook tot12 maanden garantie op een gebruikte scootmobiel.

Mocht de occasion scootmobiel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan biedt ScootmobielDiscount u 10 dagen tevredenheidgarantie, zodat u zeker bent van een juiste keuze.

Ook na de garantieperiode blijft zekerheid en betrouwbaarheid van groot belang.ScootmobielDiscount heeft een eigen landelijk servicedienst, reparatie,onderhoud en 24 uur per dag 7 dagen per week hulp bij pech onderweg.

Alle voordelen van ScootmobielDiscount op een rij:

- Laagste prijsgarantie

- Ruime Keus

- Inclusief uitgebreide onderhoudsbeurt

- 10 dagen tevredenheidgarantie

Voor vragen, afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie of meerinformatie over de diverse scootmobielen en uitgebreide garantieregelingen bel de klantenservice 085-7608820.

Showroom:
ScootmobielDiscount
Meer en Duin 8 C
2163 HA  Lisse
Openingstijden maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Tel. 085-7608820

Alle voorkomende merken scootmobielen hebben wij voor u op voorraad. Solo ,Trophy , Shoprider , Pride , CTM , Freerider , Wals , Westminster , Polka ,Smart , Lion, Quingo , Sterling Elite XS , Traveso , XL140 , XL130 , Mezzo ,Vivo , Cruiser, Traveller , Gogo , Drive , Santis , Supreme , Sportrider ,Cobra , Primo ,Winner , Jaguar , Carpo , opvouwbaar , opvouwbare , Sport Rider, Classic ,Calypso , Luggie , Orion , Liteway , Venus , Excel , CTM , Celebrity, Plus , Beaufort , Invacare , Leo , Mambo , Minicrosser , Travelux