Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

CTM 3 wiel WEG=WEG Koopje

Bedrijf CTM  3 wiel WEG=WEG KoopjeBedrijf CTM  3 wiel WEG=WEG KoopjeBedrijf CTM  3 wiel WEG=WEG Koopje
  • € 350,00
  • 3
  • 35 km
  • 12 km/u
  • Occasion
  • Ja
  • 731 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Even boodschappen doen, een dagje erop uit of gewoon lekker koffie drinken bij vrienden, de CTM 737 maakt het allemaal mogelijk. Deze scootmobiel zorgt voor een grote vrijheid en mobiliteit. De bediening van de  CTM 737 is eenvoudig door het overzichtelijke dashboard, na een korte oefening is het besturen van deze driewiel scootmobiel een koud kunstje. Het zitcomfort en de zithouding is optimaal door de instelbare stuurkolom in combinatie met de instelbare zithoogte en zitdiepte van de stoel. Een nog verdere instelling voor de persoonlijke wensen kan worden bereikt door de instelbare vering van de CTM 737. Op het dashboard is de snelheid eenvoudig in te stellen tot een maximum van 12 km per uur. Het lichte en rustige rijgedrag maakt rijden met de CTM 737 een plezier. Dmv de schakelaar op het dashbord kan gemakkelijk de max. snelheid gehalveerd worden. Hierdoor wordt het manoeuvreren in kleine ruimtes vereenvoudigd. De indicatiemeter van de accu’s geven duidelijk weer wanneer het noodzakelijk is de scootmobiel opnieuw op te laden. Dit kan eenvoudig en veilig thuis gedaan worden met de automatische oplader.

De scootmobiel wordt compleet geleverd inclusief oplader, mand en spiegel! LET OP: meeneemprijs!

Scootmobielen van de bekendste merken tegen de laagste prijs van Nederland vindt u bij Scootmobiel Discount. Kijk en vergelijk!

Bezoek onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie bij u thuis. Onze klantenservice is bereikbaar op 085-7608820

Ook bij aanschaf van een gebruikte scootmobiel is betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang. Al onze scootmobielen hebben voor aflevering een grondige inspectie- en onderhoudsbeurt gekregen. ScootmobielDiscount geeft dan ook tot 12 maanden garantie op een gebruikte scootmobiel.

Mocht de occasion scootmobiel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan biedt ScootmobielDiscount u 10 dagen tevredenheidgarantie, zodat u zeker bent van een juiste keuze.

Ook na de garantieperiode blijft zekerheid en betrouwbaarheid van groot belang. ScootmobielDiscount heeft een eigen landelijk servicedienst, reparatie ,onderhoud en 24 uur per dag 7 dagen per week hulp bij pech onderweg.

Alle voordelen van ScootmobielDiscount op een rij:

- Laagste prijsgarantie

- Ruime Keus

- Inclusief uitgebreide onderhoudsbeurt

- 10 dagen tevredenheidgarantie

Voor vragen, afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie over de diverse scootmobielen en uitgebreide garantieregelingen bel gratis de klantenservice 085-7608820.

Showroom:
ScootmobielDiscount
Meer en Duin 8 C
2163 HA  Lisse
Openingstijden maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Tel. 085-7608820