Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Scootmobiel Afikim Breeze S4

Bedrijf Scootmobiel Afikim Breeze S4Bedrijf Scootmobiel Afikim Breeze S4Bedrijf Scootmobiel Afikim Breeze S4Bedrijf Scootmobiel Afikim Breeze S4Bedrijf Scootmobiel Afikim Breeze S4
 • € 2.695,00
 • 4
 • 50 km
 • 15 km/u
 • Occasion
 • 82 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

Scootmobiel Afikim Breeze S4 Occasion

Alle informatie en contact gegevens vind u ook via de volgende link : https://www.totalezorgwinkel.nl/2e-hands-scootmobiel-afikim-breeze-s4-occasion.html


Deze scootmobiel Afikim Breeze S4 zit in het topsegment van de scootmobielen. Dit betreft een Occasion model dat in zeer goede staat is. De km stand is slechts 835 km.  Wij leveren de scootmobiel incl nieuwe 85 Ah accu's en lader.  Een betere scootmobiel dan de Afikim Breeze S4 gaat u niet vinden. De scootmobiel heeft een robuuste voorkap waardoor u beschermt zit tegen weer en wind. De handen worden beschermt tegen de kou door mooi beschermkappen. De 2e hands scootmobiel Breeze S4 heeft verschillende  afsluitbare vakjes voor het opbergen van bijvoorbeeld een mobile telefoon. Aan de achterzijde zit een grote royale koffer waarmee u bijvoorbeeld boodschappen mee kunt vervoeren. De koffer is af te sluiten met een sleutel. Aan de rechter zijde zitten wat lichte beschadigingen ter hoogte van de accu kap. (zie foto)

Deze scootmobiel occasion is geheel door ons nagekeken en heeft een grote beurt gehad. Bij aflevering plaatsen wij nieuwe 85Ah accu's in de scootmobiel. Deze scootmobiel is ook nieuw bij ons verkrijgbaar voor 5295,- 

 

Scootmobiel Voor 2 Personen

Ook is het mogelijk een duo zitting op de 2e handse Breeze S4 te plaatsen zodat u heerlijk met z'n tweeën erop uit kunt. Voor het aanvragen van een test rit op de scootmobiel met een 2 persoon's zitting kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Wilt u hem graag als 1 persoon's scootmobiel gebruiken dan kunt u tijdens openingstijden gerust langs komen voor een proefrit. Komt u van ver ? Laat dan even weten dat u komt zodat u zeker weet dat de scootmobiel nog niet verkocht is.

Deze Scootmobiel Breeze S4 is een echte topper onder de scootmobielen. De Breeze S4  heeft een uniek veiligheidssysteem en is zeer geschikt om regelmatig te gebruiken. Door zijn volledige vering en comfortabele zitting is rijden op deze scootmobiel echt een verademing.

Scootmobiel Afikim Breeze S4 Occasion Een Klasse Apart

Doordat de nieuwste technieken in de Breeze S4  zijn verwerkt en door zijn grote stabiliteit met veel comfort en gebruikersgemak maakt het een zeer hoogwaardige scootmobiel.

Deze kwaliteit's scootmobiel komt uit de bekende Breeze serie van Afikim. De vering van de scootmobiel is uniek te noemen. De scootmobiel Breeze S4 is ook de enigste scootmobiel die is voorzien van schokdempers.  Vooral met op trekken en afremmen (automatische rem bij gas los ) en op hobbelige wegen is de Breeze S4  zeer soepel in de vering.  De bediening van de  scootmobiel is eenvoudig, zo heeft de Breeze S4  1 gashendel voor het voor en achteruit rijden . Door een schakelaar op het stuur kan de rijrichting gekozen worden

Motor van de Scootmobiel Breeze S4 Occasion

De  scootmobiel heeft een krachtige 1300 Watt motor  en wordt standaard geleverd met een maximale snelheid van 15 km/u (traploos instelbaar)   De motor van de  scootmobiel maakt nauwelijks geluid, wat ten goede komt van het rijcomfort. Ook bergopwaarts heeft de Afikim Breeze S4 geen enkel probleem.

Bediening en het dashboard van de 2e hands Afikim Breeze S4 

Op het stuur vind u de accumeter deze word middels LED verlichting weergegeven, hiermee krijgt u een indicatie hoever u nog kunt rijden voordat u de accu’s weer op moet laden. Ook zit er een knop op het dashboard waar u in 1 keer de snelheid mee kunt halveren, dit is makkelijk als u bijvoorbeeld het centrum in rijdt. Aan de linkerkant  van het stuur zit de schakelaar voor de knipperlichten, hiermee bedient u zowel de linker als de rechter richtingaanwijzer . Aan de rechterkant zit de gashendel, die u door middel van een knop op het stuur kunt bepalen welke rijrichting u op gaat, voor of achteruit.

De  scootmobiel heeft een bodem vrijheid van 12 cm, dit is fijn want hierdoor zult u niet snel ergens vast komen te zitten omdat de bodemplaat te laag is , en rijd u makkelijk over obstakels. Z’n hoge bodemvrijheid vind u haast bij geen enkele scootmobiel.

 

Kenmerken van de Scootmobiel Breeze S4 Occasion

 

 • Simpele bediening
 • Voorzien van schokdempers
 • Alle 4 wielen zijn voorzien van schokbrekers
 • Sterke scootmobiel voor zwaar gebruik
 • Hoogwaardig veiligheidssysteem
 • Nieuwste technieken toegepast
 • Geruisloze motor
 • Soepele vering
 • Zeer wendbaar
 • Stabiele wegligging
 • 12 cm bodemvrijheid
 • Krachtige en sterke verlichting
 • Als 1 of 2 persoons verkrijgbaar

 

Eigenschappen van de  Scootmobiel Breeze S4 Occasion

 

Maximum snelheid voorwaards : 15 km/u ( instelbaar)

Maximale snelheid achterwaarts : 5 km

Actieradius : 40-50  km

Bouwjaar : 2015

Km stand : 835 km

Rij-eigenschappen

Draaicirkel : 180 cm

Maximale hellingshoek : 21%

Maximale obstakelhoogte : 12 cm

Maximale belasting : 160 kg

Gewicht Exclusief accu's : 111 kg

Inclusief accu's : 155 kg

Afmetingen

Hoogte

Lengte : 154 cm

Breedte : 67 cm

Bodemvrijheid : 12 cm

Accu's

Standaard : 2 x 12V / 85 Ah

Type : AMG Accu

Lader : 24 V / 12 A

Motorvermogen

Wielen

Bandenmaat voor : 3.00-10"

Bandenspanning voor : 1,50 bar

Bandenmaat achter : 4.00-6"

Banden spanning achter : 2,50 bar

Stoel

Zitdiepte : 47 cm

Hoogte rugleuning : 42 cm

Hoofdsteun : Standaard

Zithoogte t.o.v. bodemplaat : 38-50 cm, vaste hoogte instelling

Verstelling rugleuning : Ja, middels hendel aan de zijkant van de rugleuning

Schuifslede/diepte instelling : Ja, schuifslede

Draaibaar : Ja

Stuurkolom  Hoek instelling : Ja, in 4 stappen middels klik systeem

Hoogte instelling : Nee

Kleur

Carosserie : Champagne/Zilver

Stoel : Zwart

Garantie

Scootmobiel : 6 Maanden , exclusief slijtage en accu’s

Chassis : 6 Maanden jaar

Accu's : 6 maanden


Mogelijke opties op de 2e hands Scootmobiel Afikim Breeze S4 

 

 • Overkapping
 • Stokhouder
 • Grote boodschappenmand
 • Draaihendel als gas
 • Voergas
 • Geheel dichte overkapping
 • Extra luxe stoel


2e Hands Scootmobiel Afikim Breeze S 4