Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Quingo

Bedrijf Quingo
  • € 1.000,00
  • 5
  • 45 km
  • 12 km/u
  • Occasion
  • Ja
  • 2728 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Neem contact op

Graag ontvang ik informatie over het verzekeren van deze scootmobiel.

Omschrijving

De Quingo scootmobiel staat bekend om zijn ongeëvenaarde zitcomfort. Door de volledig verstelbare stoel- en voetsteunen is de Quingo scootmobiel ideaal voor mensen van elke lengte. U heeft al een occasion Quingo vanaf € 1.000,00

De 5-wiel Quingo scootmobiel heeft een zeer korte draaicirkel. Dit is ideaal voor gebruik van de scootmobiel in kleine ruimtes als winkels, zorgtehuizen en supermarkten. Het unieke van de Quingo scootmobiel is, dat de korte draaicirkel niet ten koste gaat van de stabiliteit dankzij de Quintell technologie.

Met de Quingo 5-wiel scootmobiel modellen is omvallen met uw scootmobiel verleden tijd. De Quingo scootmobiel presteert uitmuntend bij verkeerssituaties waar andere scootmobielen mogelijk om kunnen vallen. De Quingo scootmobiel is namelijk uitvoerig getest op veiligheid bij stoepjes en scherpe bochten, en kwam telkens als beste uit de bus.

ScootmobielDiscount heeft een uitgebreid assortiment van nieuw en jong gebruikte scootmobielen met laagste prijsgarantie.

Showroom:
ScootmobielDiscount
Meer en Duin 8 C
2163 HA  Lisse

Om u goed en uitgebreid te kunnen informeren werken wij alleen op afspraak in onze showroom.
Bel voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis op 085-7608820.

Zekerheid en betrouwbaarheid van groot belang. ScootmobielDiscount heeft een eigen landelijk servicedienst, reparatie , onderhoud en biedt 24 uur per dag 7 dagen per week hulp bij pech onderweg.